llala land

"I've learned that you cannot make someone love you. all you can do is be someone who can be loved and the rest is up to them. no matter how much i care, some people just don't care back and having everything in the world doesn't matter to me as much as having people that i love there with me. i don't always know how to show you i really care. i've figured that sometimes when i'm angry i have the right to be angry but that doesn't give me the right to be cruel, and i'm genuinely sorry. i believe true love continues to grow even over the longest distance.
Reality, the world doesn't stop just because you're sad. suck it up and smile. you'll always have people who will help you through your predicaments. thanks for that. it's always hard to say, no, but sometimes you just have to stand up for what you believe in. i've learned to love and be loved, to make mistakes and to forgive myself, and to let go, let go of people who aren't worthy of my future
."


.

Love hurts when you do it right

?

I used to wonder why people don't believe in theyselves But then I saw the way they portrayed us to everyone else They cursed us, to only see the worst in ourselves blind to the fact the whole time we were hurting ourselves

stoppp

stop looking at yourself trough the eyes of the people who hate you

And it's the people that love you that seem to hurt you the most

So if the solution has never been to look in yourself, How is it that you expect to find it anywhere else?

The mind of a child is where the revolution begins

But I never lose hope, success is psychological

Om man låtit sig nedvärderas, vart finns kärleken för en själv?

'Man måste älska sig själv, innan man kan förvänta sig att någon annan ska göra det'.

you can't touch my soul

"Corrupt my mind, but you can't touch my soul Humble as a lamb, but like a lion me roar I won't read your script and I will never play your roll"

changes

No more time to waste and you know just what to do. Leaving out the old and picking up the new, and there is nothing to replace, cause it's all inside of you, changes.

"Accept joy even if you're afraid it might end one day"

Better days are today, better days are now, better days will never come.

Your task is not to seek love, but merely to seek & find all the barriers within yourself that you have built against it.

även i den mörkaste natt lyser stjärnorna

some

“Some feelings sink so deep into the heart that only loneliness can help you find them again. Some truths are so painful that only shame can help you live with them. Some things are so sad that only your soul can do the crying for them.”

tack gud eller den som bestämmer över mitt öde

alltså livet är så konstigt hur saker och ting blir.
för några månader sen, i oktober så trodde jag starkt på at jag aldrig nånsin skulle kunna bli kär eller tycka om en person och vilja spendera tid med den och ingen annan jag trodde verkligen att det inte fanns någon kille alls i hela världen som var rätt, rätt för mig.
se så sjukt hur allt kan vända.

''Love all, trust a few, do wrong to none''

''New year, new boys''

fkfjk

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder


stubbornnnnnnn

"cause i love you, you enormously stubborn pain in the ass"

haha nått som kommer passa in på min kille, juste förreste jag har kille haha helt sjukt, vi är tillsammans.
och han är skit envis och det är jag med haha ni kan ju tänka er hur de ser ut när vi tjaffsar..


Världens läskigaste grej liksom

Men att ge bort sitt hjärta till någon är den finaste presenten man kan ge. Och om personen som får det inte är varsam med det, då är det hans förlust och inte din. Hur rädd man än är i den sekunden man bestämmer sig att här får du, så är det häftigt på samma gång. Häftigt att man faktiskt vågar ge bort det mest värdefulla man har. Ännu häftigare när han faktiskt tar bättre hand om det än vad du själv gjort. Och om han tar det och sticker en kniv i det, tja, då har man i alla fall alltid kvar känslan av att man faktiskt vågade. Och vågar man ge bort sitt hjärta till någon man hoppas på tycker om en, då vågar man också laga det om det nu blir så att man får tillbaka det trasigt.


helt

Helt plötsligt, till strofen av en sång, en förnimmelse av en doft, så slår allting tillbaka, med full kraft.

don't you ever for a second get to thinkin' you're irreplaceable

eftersom att det var så många som undrade om jag träffade nån eller hade kille och grejs så snackade jag och g om oss för ett tag sen och kom fram till att jag säger det öppet vilket kanske inte behövdes eftersom att ens privatliv inte är en sak för allmänheten men många hade fattat så när han sa att jag skulle säga att vi träffades och var med varandra så tänkte jag fine men jag tänker inte säga till nån att jag träffar dig om du kan skämma ut mig, så gör inte det och där fick jag hans ord på det och jag lovade samma sak tillbaka så that's it jag tycker bara det är så synd att 3 månader har gått med en person som just nu har skämt ut mig, betedde sig så gulligt men långt ifrån värd mig för jag är värd det bästa.
jag har betett mig med respekt, varit väldigt snäll mot honom och lagt ner tid på att tänka ett steg längre än vad jag gjort tidigare med killar så jag sänkte min gräns lite och bara var, betedde mig som jag kände för honom utan några lekar eller liknande för jag inte eftersträvar inte några barngrejer eller ett skit förhållande utan tillit, utan ska vi ha något med varandra som inte är vänner så ska vi ha något fint som vi mår bra av.

och jag vill inte ha nån feg kille alltså, min kille ska kunna sätta mig på plats på samma sätt som jag sätter honom på plats om nånting inte passar mig. jag är en smart tjej och när saker och ting faktiskt inte passar mitt tänkande eller beteende så kan det få hoppa av på vägen för jag fortsätter och det är utan nått jävla släptåg som dämpar farten
jag är sjukt besviken på honom och han har skämt ut mig, sig själv också för den delen, jag sväljer inte nåns skit och lägger mig inte för en enda jävel här i världen, den som vill kan anpassa sig

mamma och mormor har lärt mig att alltid se den positiva sidan ur allting, även om det är jobbigt eller gör mig ledsen eller arg. så från och med idag får jag glädjas över att jag har kommit ett steg närmare vilket beteende jag inte söker hos en kille


don't you ever for a second get to thinkin' you're irreplaceable

talkin' 'bout how i'll never ever find another man like you, you got me twisted.
you must not know 'bout me, i could have another you in a minute
i could have another you by tomorrow so don't you ever for a second get to thinkin' you're irreplaceable


RSS 2.0