1

Kardinal dekad, 23 september – 2 oktober

Denna position i Vågen är etikerns, den bergfasta moralistens. Inte en moral som uppehåller sig särdeles vid vad sed och anständighet bjuder, utan sådant som rör det centrala i att finnas till och att dela jorden med andra. Denna Våg har en övertygelse som han själv följer i detalj och kräver av andra att de ska foga sig efter. Hans känsla för rättvisa är mycket stark, liksom hans handfasta strävan efter ett lugn på sin övertygelses villkor.
Den kardinala Vågen har ett gott logiskt sinne, hör långt ifrån till de mest lättlurade eller lättledda. Snarare är det han själv som leder, för att inte säga betvingar. Sina principer kan han försvara med alla vapen, tvekar inte ett ögonblick att riskera allt för vad han tycker är rätt, håller sällan inne med sina åsikter om han uppfattar ämnet som väsentligt, och verkar aldrig slås ner eller förlora kraft. Med hela sitt liv gör han på samma sätt. Det är en rät linje utan tvekan. Det brukar inte betyda att den kardinala Vågen upplevs som hänsynslös mot andra, men står de alltför mycket i hans väg kan han vara även det. Livet är för honom en väg, och det gäller att nå målet genom självtukt.
Förhållandet till fadern är klart utformat i förhållningsregler och lydnad. De kan resonera om det mesta, men är det något de inte kan enas om är han inte ett ögonblick rädd för att lämna sin far för gott. De hyser stor respekt för varandra och kan i bästa fall nå en hög grad av gemenskap, alltid byggd på att de har förstått att utforma auktoritets­förhållandet efter vad som är rimligt.

http://stjarntecken.theinformationguru.com/vag_passar_ihop.htm

http://maltesson.tripod.com/zodiaken/id7.html

Våg barn

Vågbarnen är lugna, men högst levande individer. De tycker om lugna lekar som kräver koncentration och tålamod. De är smarta och vill uttrycka sig rätt. Om de inte får rätt disciplin hemifrån när de är små, kan de bli mycket lata som vuxna. De behöver också någon som kan lära de hur de skall bete sig, vad som anses vara rätt och fel, varför de oftast ser upp till äldre syskon. De kan också vara mycket envisa, varför det är fel att straffa dem. De lär sig lättast av egna erfarenheter. Bäst är det om de tillåts att göra fel först, och sedan att förklara för dem vad de gjorde för fel och varför det är fel.

De tycker inte om aggression och våld, och påverkas negativt av en sådan uppväxt. De kommer aldrig att förlåta ett sådant beteende.

De söker redan som små elegansen, de är intresserad av färger och kläder i olika kombinationer. De har en rik föreställningsförmåga och de kan omvandla varje leksam i något fantastiskt. De känner sig dragna till målning och behöver uttrycka sig via dessa, eftersom de är lika nödvändiga för dem som mat eller sömn.

Vågbarn gillar inte äventyrliga lekar och de tycker inte om att ta risker. De tycker därför inte särskilt mycket om att åka skridskor eller cykla utan hjälm. De är rädda för att slå sig. De tycker väldigt mycket om djur, i synnerhet hundar.


Mars 2011 Vågen, hahaha

Uranus går in i relationernas område för att befria dig från gamla tråkiga situationer, och för att förbereda dig inför det nya och det förbättrade. Den här månaden är inte den lättaste, men när du befinner dig under förändring, ju mindre du försöker styra händelserna, desto bättre. Veckoslutet den 26e är rena dynamiten.

Du kommer att ha mycket att göra denna månad, eftersom ditt sjätte hus för arbete och hälsa har många planeter. Förra månaden gillade du att gå ut med familj och vänner, eller slappna av, men denna månad kommer du att bli överväldigad med arbetsuppgifter och ärenden. Din chef kastar ett ovanligt stort ansvar på dina axlar, en kollega kan sjukskriva sig, eller så händer något som kommer att ge dig stort ansvar. Några vågar kommer att starta ett projekt som kommer att fullbordas mot slutet av mars. Andra kommer att gifta sig eller planera en annan viktig ceremoni. Ett fåtal vågar kommer att hindras på grund av någon sjukdom eller någon fysisk motgång, på grund av Mars passage genom hälsosektorn, i synnerhet om du har försummat tidigare symtom.

Runt den 10 mars börjar planeterna lämna ditt hus för jobb. Merkurius flyttar över till väduren, ditt sjunde hus för partnerskap. Uranus gör detsamma den 12 mars. Slutligen flyttar solen över till Väduren den 12 mars. De här planeterna kommer sedan att bilda en opposition till din sol. Detta kommer att komplicera saker och ting för dig, eftersom även Saturnus kommer att finnas med i bilden. Saturnus är planeten för motgång och svårigheter.

Mot slutet av månaden kommer Jupiter, Uranus, Merkurius och solen i ditt motsatta tecken att sätta stort press på dig. Det bästa som man kan göra är att vara beredd inför det värsta. Alla vågar bör vara redo för att uthärda olika typer av tester, och ibland kommer du att fångas mellan att uttrycka din ilska och agera med likgiltighet. Det finns hur som helst en läxa att lära. Vilken läxa det handlar om, kan du kanske lista ut själv. Visa tålamod och vishet!


hur klär sig en flickvän egentligen.

läste en text som var så grymmmmmmmmmmmmm så sann!

"Jag är trött på alla jävla puckon. Va en man och va stolt över hur jävla snygg din tjej är, de e fan pinsamt hur vissa människor tror att dom kan styra och ställa vad tjejer ska ha på sig, bete sig och göra bara på grund av att gör dom inte så eller ser ut så, så är dom inte flickvänsmaterial.. eller ännu värre andra människor uppfattar dom inte som de..... vad sägs som att skita i vad andra tycker?"

jag

"När jag ser något andra inte ser blir jag onormal, när jag säger saker andra inte säger är jag konstig, när jag gör något andra inte gör är jag utdömd...men vad händer om jag ser dig lida ... jag säger till dig att jag ska hjälpa dig, och jag gör det. Vad blir jag då. Det finns alltid 2 sidor av en berättelse. Kom ihåg det."

i didn't mean it when i said i didn't love you


lär dig lär dig lär dig lär dig lär dig

man ger och ger så mycket och jag har gett och gett och inte fått tillbaks.
jag får så mycket också, av min mamma, min familj, min bror, min bästis, av människor men just det jag gett dig kommer aldrig tillbaks. det är som att ge en del av sitt hjärta, det man gett ska ju ersättas med en bit ev ditt hjärta. men du gav aldrig en del till mig så det är bara ett tomt hål på den delen som är hos dig.
och jag blir så arg för jag förtjänar inte dehär jag förtjänar verkligen sanningen och nu är jag här helt ensam och vilsen och vet inte vafan jag vill.

känns som att jag aldrig lär mig

what are words if you really don't mean them when you say them



så fin! dumt av mig att relatera allting till dig för jag gör det jobbigt för mig själv men kan inte sluta undra varför du inte känner lite sådär.

fu

skihög jag är verkligen kvar helt vilsen efter dig för jag fattar inte ett skit av nånting jag vet inte ens vad jag vill fatta vill inte vara med dig längre efter allting, men nu har jag ingen och det är första gången jag inte har nån
jag vill bara atänga av hela min hjärna varför går det inte för??

your destiny

Your destiny is never tied to anyone who leaves you or that you chose to let go of - it just means that their part in your story is over

mfcka

you think i can't get hurt like you, you motherfucker..

mfcka

you think i can't get hurt like you, you motherfucker..

vi

"Du kan inte ansvara för andra människors beteenden, bisarra analyser och livsval. Det enda ansvaret man har i livet är att vara en så bra människa man kan, vara ödmjuk och alltid känna att man gjort rätt för sig i sina egna ögon. Resten får flyta på bäst det vill och är inget man kan påverka. Man önskar ibland att man kunde få människor att se på världen och sina val på ett visst sätt men det går givetvis inte. Man får helt enkelt försöka vara ett bra föredöme för sig själv och hoppas andra tar lärdom och inspireras, men det är inget man kan påverka dem till med tvång. Vissa människor är som de är och det får man väl helt enkelt acceptera men se till att man själv aldrig blir så, och på så sätt vara hårdare mot sig själv för att utvecklas till en så bra person som möjligt och alltid göra val som man känner själv är rätt och veta att man har hjärtat på rätt ställe."

live

Live without pretending, Love without depending, Listen without defending, Speak without offending.


försvinn

å allt är så jävla jobbigt jävla fitta efter allt jag stått ut med så fick jag bara skit
så jävla bitter på allting vill kasta allt jag har och skaffa nytt allting vill inte ha kvar nånting gammalt ingenting som påminner om nånting inte höra nått som påminner om nått ingenting vill bara eka fuck u tilll hela världen och fråga avrför jag alltid får skiten för alla horungars påhitt gud allt kommer komma tillbaka och de kommer komma tillbaka till personerna med nått fett stort upp i deras röv

och dig vill jag inte ens veta av jävla negativa äckel

får panik av att höra musik eller ens se på gulliga saker eller läsa gulliga texter.
det enda som verkligen inte hjälper mig när jag är ledsen är musik, går in i nån sorts bubbla och hittar inte ut, jag verkligen hatar musik när jag inte mår bra, ingen musikmänniska.

.

tom. finns inget värre än att bli anklagad för nått man inte har gjort
finns inget värre att man gör såna saker mot varandra som gör att även om man dör för den andra så är det så förstört att man aldrig kan vara tillsammans igen

får helt enkelt göra de ja är bäst på, ännu en gång. de är bara att radera allt, alla sms och allt annat. släppa allt när det är så fel. massa mindgames som har förstört mitt huvud och nu är det bara att släppa utan att veta vad som är vad, ännu en jävla gång. jag vill aldrig bli känslomässigt involverad med en kille igen, aldrig pojkvän

why are we holding on whats the point. we only gonna make it hurt. we only gonna make it worse




all we have is what we had and that is just not enough



looking for you to hold my hand, it feels like i could fall

you got the best of me

it's a shame to be so euphoric and weak when you smile at me and you tell me the things that you know persuade me to relinquish my love to you

you wanna take it back to where it was but i cant make this over


RSS 2.0