we can either make it or break it

iförrigår natt lördagen alltså så var jag lite full och väldigt väldigt ledsen älskling kunde inte hålla mig så du fick ett sms om att jag saknar dig.
jag fick inget tillbaks, ville bara lägga mig på mage mitt på mcdonalds golvet bland alla människor och gråta, sen somna be alla dra åt helvete och säga att ingen förstår mig sen ville jag bara fly ville att  nån bil skulle krocka i mig eller nått så att jag skulle hamna på sjukhus och se om du kanske skulle komma då. det gjorde jag inte förstås, åkte hem och hade precis somnat, fick sms, innan jag hann svara fick jag nya.
Saknar dig
Vart e du
Vart e du

Jag kommer nu vi måste prata
jag trodde det var en dröm kollade tio gånger innan jag svarade okej sen träffades vi och du ville försöka igen så fick du lova att aldrig göra nått liknande igen, aldrig få mig att känna att du kanske inte bryr dig tillräckligt för jag klarar inte av att göra slut engång till, efter några förklaringar och ett löfte så är vi back on track nu och jag hoppas verkligen att detta inte blir ett misslyckande för det orkar jag inte med. hoppas allt vänder tillbaks till hur underbart det var innan det blev katastrof mellan oss, gör det inte det så måste jag bara gå vidare, även om jag ibland inte kan andas och tror att jag kommer dö för att det är så jobbigt så kommer jag vara tvungen. då får du stå kvar för jag klarar inte av några fler brutna löften för då kommer jag börja bli taskig och blir jag det så kommer jag må dåligt över det sen och det behövs inte i mitt liv.
jag tycker om dig så mycket och dagarna utan dig var så tomma att jag inte visste vad jag skulle ta mig till shitt vad jag aldrig vill må så igen
då måste jag läsa allt dehär och påminna mig själv om att Nej, jag vill inte ha det så. det är därför allt finns här så att jag kan påminna mig själv om känslorna som finns i stunderna.

de var väl inte som jag trodde för tydligen så är jag visst värd att ha och vara med även om det kanske inte är som det borde vara mellan oss

min

de är så jobbigt morgonen började med att jag grät när jag lockade håret innan skolan sen så var det så stup i kvarten, gråt, andas, in på ena toan, ut sluta gråta, in p ånästa, började gråta igen, de bara kommer och kommer och jag vet aldrig när kan sitta och skratta så säger det bara poff inom mig och allt brister.
det har varit ett helvete att ta sig igenom idag och dehär är bara första dagen så de lugnar mig inte direkt, hoppas jag somnar snabbt ska krama min favorittröja som aldrig kramar tillbaks
jag fattar inte varför jag inte är värd att kämpa för liksom varför förtjänar inte jag allt de. varför får jag inte det varför är du inte lika ledsen som jag varför känns det som att min värld har en jordbävning varför har inte din värld en tornado???

.

Vill du ses imorrn? frågar jag.
Jag ringer dig imorrn, svarar han.
Vi lägger på.
Och så ligger jag där i sängen och undrar vad det är fel på mig.
För jag vet ju att han inte kommer att ringa imorrn.

belive it


den grå igen

Hej älskling vi la precis på telefonen och det är slut och det är jobbigt och finns mycket tårar och ånger men nu är det slut de blir ännu en natt med den grå tröjan.. som inte kramar tillbaks mig.
jag kommer aldrig lämna tillbaks den till dig kommer sova med den hela tiden.
jag känner mig så tom och utsugen på energi och jag är så ledsen för att du inte är lika tom och utsugen, att jag får vara det ensam för jag ville aldrig tycka om ensam jag ville att jag skulle tycka om lika mycket som du och att ingen skulle tycka om för mycket eller för lite men jag ville så mycket att inget blev som jag ville och här är jag utan att nått är som jag vill är bara tom. vill ha helg kommer dricka tills jag inte har en tanke kvar i hjärnan

den gråa

första gången vi var på bio så hade jag precis fått feber men vågade inte säga någonting för att jag ville vara med dig utan fixade mig och vi åkte på bion, i bilen frågade du om nått hade hänt jag svarade att jag var lite trött att jag snart skulle piggna till.
under filmen så blev jag värre och värre och ville sova ville lägga ner huvudet på din axel och när du höll mig i handen så vågade jag inte hålla tillbaks så som jag egentligen önskar att jag hade gjort de.
fan alltså jag vill aldrig ha pojkvän igen. i tio dagar så har jag sovit med din tröja, det luktar du precis som det ska men det är bara de att du inte är här, jag kramas med en tröja som inte kramar tillbaks och du kommer aldrig få tillbaks den.
och allt ngör så ont det värker i hela kroppen, de känns som att du först byggde ihop mig försiktigt och ömt för att sen ta bort bitar så att hela jag rasar samman. jag vet inte vad jag ska ta mig till

wish

I would fight the whole world for your smile

bruno mars. only when youre lonley

http://www.youtube.com/watch?v=UrzI8kgItJg

fick precis den låten av en kille som om allt inte redan var jobbigt

fucked up consequenses

when I really want something I take it, even though it got some fucked up consequences

han

När hans hand är den enda du vill hålla, när hans läppar är de enda du vill känna mot dina, när han är den enda du vill sova med, och vakna med, för att sen göra om det, utan att tröttna, utan tycker om mer för varje gång
du ser honom ligga brevid dig, och hör hans hjärta dunka.
när hans kropp är den enda du vill känna över din och hans ord är de enda som får dig att skratta och hans röst är den enda som gör dig varm. ja, då är det jävligt svårt att se honom gå för han är den enda, den enda du vill ge dig ditt hjärta till. när någon tar emot för att sen ge tillbaka det så är det svårt för i ena handen så har du ditt hjärta, som han gav tillbaka i det andra har du hans hjärta, som du inte vill släppa. ja, då blir det svårt att göra någonting
för du har händerna fulla när den enda lämnar dig när du står och gråter tills ögonen är svullna
och frågar varför han inte tycker om dig längre. när du vill falla ihop, men låter bli för du har kvar hans hjärta
och han kanske kommer tillbaka för att hämta det och du börjar vänta. då blir det svårt för du fortsätter att tycka om mer för varje dag som går precis som du skulle ha gjort om han var där men han kommer ju inte
och ditt hjärta börjar sakta falla isär, men du bryr dig inte så länge hans är helt så du tar ett hårdare tag om det,
Och alla säger att du ska göra andra saker men jag kan inte säger du. för jag har händerna fulla.

ha

everyone seems normal, until you get to know them

cp

gud vad jag kan bete mig dumt ibland helt utan anledning och sen inte fatta det, varför gör jag så blir så arg på mig själv vafan det har hänt för många gånger nu

brister

Det är våra brister som gör oss vackra

iskall

att stå med armarna runt din hals, på tå för du är så lång är det bästa jag vet, se i dina ögon, känna dina stora armar runt min midja.
att tänka på det gör mig varm
men så tänker jag att det kanske inte alls är så för dig
du ser mig i ögonen kysser mig, ler med glittriga ögon men du kanske inte alls är varm.
när jag tänker på det. så blir jag iskall.

hate the phone but i wish you would call

jag hade inga problem, inga bekymmer ingenting så kom du och bara vände på allting och nu kan minsta lilla skitsak bli värsta bekymmret och vända på hela mitt humör. fan varför blir jag såhär när jag tycker om någon.

http://www.youtube.com/watch?v=nlnezMYKzcg

JFK uppsats

Uppväxt
John Fitzgerald Kennedy föddes 29 maj 1917 i Brookline, Massachusetts. Hans mamma hette Rose Fitzgerald Kennedy och hans pappa hette John Francis Fitzgerald. Paret hade ett tidigare barn Joe, och de fick sammanlagt nio barn.
John var ett väldigt sjukt barn, som barn hade han kikhosta, mässling och vattenkoppar, scharlakansfebern, han hade ännu inte fyllt tre år. När han var tre år flyttade familjen Kennedy till ett nytt hus några kvarter från sitt gamla hus. Johns far som hade svurit att tjäna en miljon innan han blev 35 år gammal jobbade många och långa timmar varje dag, men det lönade sig och John fick en bra uppväxt.

Utbildning
John var en väldigt populär elev vid Choate som är en privatskola för ungdomar, han var aktiv i många sporter, han gillade också att läsa. Arbetet i skolan blev inte det bästa alla gånger fast han kunde så jobbade han inte hårt med skolarbetet förutom i engelska och historia som var hans favorit ämnen. När John tog examen 1936 från Choate så blev han en student vid Harvard.
John var aktiv i många student grupper och sporter och han jobbade hårt på historie- och regerings lektionerna men han hade ändå bara medelbetyg. På slutet av 1937 blev hans pappa, utsedd till amerikansk ambassadör i England. Därför flyttade hela familjen till England, förutom John och hans bror som stannade kvar vid Harvard. Vid detta tillfälle blev han väldigt intresserad av europeisk politik. När han kommit tillbaka efter resor till England och andra städer i Europa fick han en nytändning och började jobba hårdare på Historie- och regerings lektionerna.
Den 1:e september bröt andra världskriget ut när Tyskland invaderade Polen.
Vid denna tidpunkt var John en senior vid Harvard och han bestämde sig för att skriva sin avhandling om hur oförberedd England var för krig mot Tyskland, den var så bra att den senare blev publicerad som en bok “Why England Slept”. I juni 1940 tog John Examen från Harvard hans far skickade ett telegram som löd: “Two things I always knew about you, one tha you are smart two that you are a swell guy, love DAD."

Andra världskriget och Politiken
Efter Harvard gick både John och hans bror med i den amerikanska armen. John blev löjtnant och stationerad på en patrull båt i stilla havet som kommendör. Den andra augusti 1943 blev Kennedys skepp rammat av ett Japanesisk förstörare skepp.
När John återvände hem blev han tilldelad “the Navy and Marine Corps” för hans ledarskap och mod. Efter kriget var det dags att börja tänka på framtida jobb, han hade tänkt sig att bli lärare eller författare. När hans äldre bror dog som hans pappa hade tänkt skulle bli president vände nu sin uppmärksamhet åt John och övertalade honom att ställa upp i valet till en plats i Massachuetts’ elfte kongress distrikt, som han vann 1946.
Detta var början av hans politiska karriär. John, som var demokrat, satt i sex år i “the House of Representatives” och 1952 blev han vald till den amerikanska Senaten.

Strax efter att John blivit valt till Senaten gifte han sig (36 år gammal) med Jacqueline Bouvier, en 24 årig reporter för “Washington Times-Herald”.

John F. Kennedy började bli en populär politiker. 1956 blev han nästan nominerad att ställa upp till vice president valet. Istället började John jobba för att bli President i nästa val, han jobbade långa timmar och reste runt hela landet på helgerna. 1960 den 13:e juli nominerades han av det Demokratiska partiet för att ställa upp i president valet. Kennedy frågade Lyndon B. Johnson om han ville ställa upp som vice president. November den 8:e valdes John till President efter att ha segrat över Richard M. Nixon i ett väldigt jämnt val. Vid 43:e års ålder blev Kennedy den yngsta Presidenten någonsin och den förste katolik som blivit vald till President posten.
President Kennedy med sin fru och sina barn tog med sig en mera ungdomlig anda till Vita Huset.
Kennedy hade många orosmoment, det han oroade sig mest för var ett eventuellt kärnvapenkrig mellan USA och Sovjet Unionen. Det var nära väldigt nära att det skulle bryta ut krig mellan Länderna som T.ex. i Cuba och Staden Berlin. Detta kriget kallades ” Det Kalla Kriget”.Presidenten jobbade många timmar på dagen, han gick upp sju på morgonen och gick inte till sängs förrän elva eller tolv på kvällen. Han ville vara säker på att han gjorde rätt saker för sitt land och ville att landet skulle gå framåt i olika forskningsområden, förbättringar i utbildningen och arbetet, han ville ha demokrati, frihet för hela världen. President Kennedy var tvungen att ta itu med många seriösa problem i Amerika. Det största problemet var ras diskrimineringen. 1954 lagstadgade Högsta Domstolen i Amerika att segrationen i skolorna var förbjudet, vita och svarta skulle kunna gå i skolan tillsammans. Detta var nu lagen för landet men det följdes inte av alla.
Den 11:e juni 1963 bestämde Presidenten att det var nog och att det måste börjas göra någonting, han förslog ett nytt “Civil Rights Bill” för Kongressen, gick ut på TV och frågade amerikanerna att sätta stop för rasismen. I hans tal till nationen sa han: “- One hundred years of delay have passed since President Lincoln freed the slaves, yet their heirs, their grandsons, are not fully free. This nation was founded by men of many nations and backgrounds….and on the principle that all men are created equal”. Han gjorde det klart för nationen att alla var värda lika mycket oavsett deras hudfärg.

Mordet
Den 21:e november 1963 åker Kennedy till Dallas, för att hålla politiska tal. Nästa dag när hans bil sakta åker för jublande åskådare hörs det skott. Kennedy blev allvarligt skadad och avlider av skadorna några timmar efteråt. Polisen arresterar Leon Harvey Oswald några timmar efter dödskjutningen och åtalar honom för mordet på Presidenten. 24:e november skjuts Lee Harvey när han leds utifrån polishuset av Jack Ruby, Harvey dör. Där med var den enda person som kunde tillföra mycket information till detta fallet tystad. “the Warren Commission” sätts ihop för att utreda lönnmordet och göra klart för dom olika frågorna.


HAHAHA FACEBOOK

Som om kärleken inte var komplicerad nog. Som om rädslan för att inte vara den enda, eller inte
bli älskad tillbaks, inte var stor nog. Nej. För då kom Facebook. Och la förhållanden och dess problematik
på en ny nivå. Plötsligt var man tvungen att bekräfta förhållandet inför vänner och bekanta att kommentera
och studera. har han snygga semesterbilder? inga alls? då måste han vara ful. är han ful, oscar? är det inte
lite varning att han är med i gruppen “adriana lima”? du är ju mörkblond. då gillar han ju brunetter? obvioulsy.
det står ju på facebook. Och är man inte tillsammans på facebook, då är det inte officiellt. För då vet ju ingen.
Och det som ingen vet, det gills inte. Och med “gills inte” menar jag att du är singel tills facebook bekräftar annat.
Så du skickar iväg en förfrågan efter andra dejten. bara för att vara säker på att han inte träffar andra. och han
svarar inte! han ignorerar det. jaha, då va det kört. singel för livet. det blir till att plocka fram vibratorn och
köpa årsförbrukning av aa-batterier. det här är ju rena helvetet! ska det vara så jävla svårt att få en stadig kuk?
du är arg, tills dess att han med ett blygt leende uppvaktar dig på sängen och ber om att få fråga chans irl.

Och så var det detta med att “gilla”. Varför gillar han att hans syrras kompis “äter kladdkaka”, men inte att
du “är på myshumör idag”. Varför gillar han tjejer som dränker sorger i bakverk hellre än en kelkåt flickvän?
Jaha, hon är ju brunett, ser du efter att ha spanat in profilbilden. Kollar en extra gång. Brunett. Ingen tvekan
om det. Det va ju själva fan. Så du bakar en jävla kladdkaka och lägger upp bilden i fotoalbumet, äter och skvätter
choklad över hela kroppen. kom och smaaaka, din jävla kladdkakebög! En ny notis (!) – “Mamma gillar”. suck.

Som om kärleken inte var komplicerad nog. Nu har han blivit vän med någon kurvig brunett. Vem är
hon då? Var det i helgen dom träffades? Gav han ut sitt nummer också? Gav han kanske nummret, och
nu har de smsat, och bestämt sig för att göra det officiellt på facebook. Nu är de officiellt vänner på
facebook. Det var de det. 2 år i sjön. Nu är han borta. Ska man gilla kanske? För att visa att man inte alls
är upprörd, fast att man bakat ännu en kladdkaka av ren ångest. Så man gillar. Tills man kommer på att
det skulle kunna tolkas som ett godkännande för otrohet. Men du kan ju inte ta bort det. Då verkar du
schizofren. Och om brunetten intalar din pojkvän att du är schizofren, då är du ute ur leken. Och så ringer
han. Hela din värld är upp och ner och så ringer han. Och han låtsas som ingenting. Han är helt lugn.
trevlig(!?) Nästan som om han var kärleksfull. Det är han inte. den otrogna jäveln. Så du blir förbannad,
“varför gillar du inte mina statusuppdateringar?! och vem fan är hon den nya brunetten du snackar så
mycket med?! hon ska ge fan i mig och vem jag är! jag är fan INTE SCHIZOFREN! du äcklar mig, oscar!”

Oscar är påväg hem till dig efter att ha sett din facebook uppdatering, brunetten är hans kusin från Norrland.
 Du är kladdig av choklad och tårar, påväg att plocka fram vibratorn igen. Och allt, på grund av facebook. Ogilla.


RSS 2.0