det kanske är meningen att man faller isär,

för att kunna bli hel igen =)

Jag bara måste skriva av mig om hur långt jag har kommit =)

Igår så var jag hemma hos han som bloggen handlade om från startens kusin som fyllde år, han var även där alltså piiiiiiiiiiinsam min första tanke vart typ, VAFAN. TÄNKTE. JAG. MED.
Ni vet när man betraktar en människa utifrån då ser man alla ju dessa brister och dåliga sidor som man inte ser när man är så inne i det hela eller kanske ser men inte vill se men alltså snälla..
fyfan vad skönt det är att vara ute ur skiten.
Så står han verkligen och ba
"heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej de va längeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen hur mår du vad gör du, hörde att du har en ny kille." man ba
"aaaaaaaaaaaaaaaaaa tja d bra sjdå" alltså så jävla skönt haha var bara tvungen att skriva det jämfört med alla mina deppiga inlägg om honom.
Men självklart så kändes det ju lite också liksom jag ville ju stå och babbla med honom när han kom och pratade med mig och det kändes kul att kunna ba ????? jahap. ville ju stå med han också men har kommit så långt så nu vet jag att jag inte vill ha honom och det är faktiskt inte så farligt att stå med honom och det kändes inte så mycket som att hela världen stannade när jag såg honom, bara lite så jag tog ett djupt andetag och vips så var det borta.
Och så måste jag bara, jag är ingen att säga att nån människa är bättre än nån annan för ingen är det och alla har sina bra och dåliga sidor men, fan vad jag är bättre än hans beteende och fan vad jag är glad att jag har förstått det.
Jag fattade ju inte det så ända tills den dagen jag förstog det så ville jag ju vara med honom som man ser i dom andra inläggen men när det klickade till i huvudet, aa de va ju liksom allt som behövdes.
sen var det inte mer än att radera hans nr, sms, bilder, framförallt att radera han på fb, sen var det ganska klappat och klart =)

PUSS bloggen


En resa på tusen mil börjar alltid med ett steg..

Silence tells me secretly everything

hahahahaha

OM JAG SÄGER HORUNGE OCH DU TAR ÅT DIG SÅ ÄR DET DIG DET ÄR FEL PÅ!!

what you deserve

sometimes you have to forget about how you feel and remember what you deserve

ONE LOVE

We all the same color when u turn out the lights
We all breath the same air so we all the same
There's only one Love

people wo aren't worthy of my future

  I've learned that you cannot make someone love you. All you can do is be someone who can be loved. The rest is up to them. No matter how much I care, some people just don't care back. Having everything in the world doesn't matter to me as much as having people that I love there with me. No matter how thin you slice it, there are always two sides. Don't ever tell me I can't be the best, and then expect me to let it slide. I don't always know how to show you I really care. I've figured that sometimes when I'm angry I have the right to be angry but that doesn't give me the right to be cruel, and I'm genuinely sorry. I believe true love continues to grow even over the longest distance. Reality, the world doesn't stop just because you're sad. Suck it up and smile. You'll always have people who will help you through your predicaments. Thanks. It's always hard to say No, but sometimes you just have to stand up for what you believe in. I've learned to love and be loved, to make mistakes and to forgive myself, and to let go of people who aren't worthy of my future.

i agree

Blair: I don't expect you to wait
Chuck:  If two people are meant to be together eventually they will find there way back.
Blair: Do you really belive that?
Chuck: I do.
Blair: So do I..

hej blogggen, nu är jag här igen för att skriva av mig liiite

såja, jag pratar ju med min bästis om problemen men vill liksom skriva av mig för det är så skönt att sätta ord på känslorna och sen tänka att det är nån annan som känner så och läsa och sedan uppfatta allt på nytt, kanske förstår mig själv bättre då.

Såhär är det.. jag vill ha kille, men ändå inte, okej.?
så killen jag verkligen ville ha, han som denna blogg var tillägnad (fy) han finns inte utan det är mer att han existerar inte i min värld och det är såhär det ska fortsätta för när jag sätter stopp för nått så gör jag det på riktigt. Så dom  känslorna är over and out dom får liksom inte finnas, och det är en sjuk lättnad.

Nu så träffar jag väl en kille och jag vet inte vad jag vill jag vill inte att han ska skämma ut mig liksom prata med andra tjejer på "det där" sättet men jag själv gör det med andra killar så jag har liksom inte rätten att säga till honom, egentligen.. men jag vill inte heller att han utnyttjar mig och så står jag där som ett fån vilket det känns som att han inte gör men åh jag vet inte vafan så jobbigt hatar saker jag vill vara med honom för han är mysig men han är inte den killen med stort D som får mig att tänka shitt det är värt att satsa på detta utan det är mer tyyyyp skönt att han bara finns? jag vet liksom inte kanske om någon månad så kommer jag ha fäst mig vid honom men just nu känns det inte så jag vet inte känner mig typ dubbelmoral..
och jag vill liksom inte fastna heller det är väl det som är själva grejen för jag kan kontrollera mina känslor till en viss del och jag vill inte så det är mer att jag bara är men jag blir ju glad av hans söta sms också men jag vill liksom inte ha mer än vad det är just nu för det är perfekt, för mig. Det känns bara liksom att han inte är den killen som jag vill ha för jag vill inte ha nån struntsak utan när jag väl sätter mig in i nånting så vill jag att det ska vara på riktigt och jag tycker inte att det är värt att ta den risken om det inte känns på riktigt. och nu vet hag att det är sjukt tidigt av mig att tänka såhär men det är så mycket tankar liksom blir så förvirrad för detta är något jag inte vill riktigt så varför gör jag nått jag inte vill? jag har allltid gjort såhär så långt jag kan minnas, träffat flera killar samtidigt för att inte kunna fastna för en vilket hände en gång men som jag inte riktigt planerar ska hända igen ett bra tag framöver.
vafan nu bara virrar jag här vet inte ens hur jag började och vad jag slutade med, jag får väl bara ta det lugnt lite och se vad som sker liksom. inte så mycket att göra åt saken..


i’m the press conference, you a conversation


sometimes you have to allow yourself to be weak in order to grow stronger

Sometimes you've gotta run away to see who's is running after you...
and those are the ones to keep.


=)

when you're hurting bad, I'll be sure to make it last..

för mig

Men jag kan säga att jag aldrig kommer släppa in någon kille i mitt liv igen om jag inte vet att han är rätt, för mig

the one

You always have that something for the one you didn't get.


varför är det så?

Varför är det så? Varför tar vi inte vara på det vi har?
Vi strävar alltid efter att få mer. Vi vill alltid ha det som vi inte riktigt kan få
De som e bortom våra dörrar, den vi aldrig riktigt når fram till.

*** sa till mig en gång när vi pratade i telefon om allt som har hänt mig.
*****, varför bryr du dig bara om de människor som skiter i dig? Varför bryr du dig inte
om dom människorna som du får något tillbaka av?

Grejen är att jag bryr mig om de människorna som älskar mig, som bryr sig om mig.
Men jag tar dom förgivet, tror att dom alltid kommer finnas där ändå.
Därför lägger jag ner mer tid på de människor som inte gör de.
Jag försöker få dessa människor att ändra på sig.
För jag önskar att dom någon dag kommer börja bry sig.

HAHAHHAHA såhär kan det gå ibland

jag har verkligen såndär äcklig ångest på  morgonen jag ville inte gå upp ur sängen.
jag låg med kudden över mig ett tag i ett hopp om att jag skulle kvävas, men degick inte tyvärr
de brukar oftast gå över efter några timmar då jag bara skrattar år allt
men just nu vill jag bara att någon ska komma in i dörren o skjuta mig

jag gav ut mitt nummer till anders 40 år också
heheh igår kändes de jävligt bra o vi skulle ut o käka idag
?????????????????????????????????????

dårar

hopp, drömmar, skratt och tårar.
vi var två dårar.
visste jag inte att distansen sårar.
i början var det härligt, det var innan det blev förfärligt. 
jag blev kär i ett minne som sakta tog över mitt sinne.
jag vill ha dig här, jag vill va dig kär.
kom och kyss bort min misär.
älska bort min smärta,
kom och visa mig ditt hjärta.
håll min hand och låt mig känna dig.
säg att allt kommer ordna sig.
för hopp, drömmar, skratt och tårar är det vackraste med dårar.

hate him

He can break my heart a thousand times and then make me fall in love again..


det enda som hjälpte mig

Jag vet att det var bra för mig att gå vilse i mörkret, det var bara det som kunde få mig att leta efter ljuset. 

true beauty

A young man was standing in the middle of the town proclaiming that he had the most beautiful heart in the whole valley. A large crowd gathered and they all admired his heart for it was perfect. There was not a mark or a flaw in it.

But an old man appeared at the front of the crowd and said,
“Your heart is not nearly as beautiful as mine.”

The crowd and the young man looked at the old man’s heart. It was beating strongly but full of scars. It had places where pieces had been removed and other pieces put in … but they didn’t fit quite right and there were several jagged edges. The young man looked at the old man’s heart and laughed.
“You must be joking,” he said. “Compare your heart with mine … mine is perfect and yours is a mess of scars and tears.”

” “Yes,” said the old man, “Yours is perfect looking … but I would never trade with you. You see, every scar represents a person to whom I have given my love….. I tear out a piece of my heart and give it to them … and often they give me a piece of their heart which fits into the empty place in my heart but because the pieces aren’t exact, I have some rough edges.
“ Sometimes I have given pieces of my heart away … and the other person hasn’t returned a piece of his heart to me. These are the empty gouges … giving love is taking a chance. Although these gouges are painful, they stay open, reminding me of the love I have for these people too … and I hope someday they may return and fill the space I have waiting. So now do you see what true beauty is?”

The young man stood silently with tears running down his cheeks. He walked up to the old man, reached into his perfect young and beautiful heart, and ripped a piece out. He offered it to the old man.
The old man took his offering, placed it in his heart and then took a piece from his old scarred heart and placed it in the wound in the young man’s heart.
It fit …. but not perfectly, as there were some jagged edges.
The young man looked at his heart, not perfect anymore but more beautiful than ever, since lovefrom the old man’s heart flowed into his.


RSS 2.0