1

Kardinal dekad, 23 september – 2 oktober

Denna position i Vågen är etikerns, den bergfasta moralistens. Inte en moral som uppehåller sig särdeles vid vad sed och anständighet bjuder, utan sådant som rör det centrala i att finnas till och att dela jorden med andra. Denna Våg har en övertygelse som han själv följer i detalj och kräver av andra att de ska foga sig efter. Hans känsla för rättvisa är mycket stark, liksom hans handfasta strävan efter ett lugn på sin övertygelses villkor.
Den kardinala Vågen har ett gott logiskt sinne, hör långt ifrån till de mest lättlurade eller lättledda. Snarare är det han själv som leder, för att inte säga betvingar. Sina principer kan han försvara med alla vapen, tvekar inte ett ögonblick att riskera allt för vad han tycker är rätt, håller sällan inne med sina åsikter om han uppfattar ämnet som väsentligt, och verkar aldrig slås ner eller förlora kraft. Med hela sitt liv gör han på samma sätt. Det är en rät linje utan tvekan. Det brukar inte betyda att den kardinala Vågen upplevs som hänsynslös mot andra, men står de alltför mycket i hans väg kan han vara även det. Livet är för honom en väg, och det gäller att nå målet genom självtukt.
Förhållandet till fadern är klart utformat i förhållningsregler och lydnad. De kan resonera om det mesta, men är det något de inte kan enas om är han inte ett ögonblick rädd för att lämna sin far för gott. De hyser stor respekt för varandra och kan i bästa fall nå en hög grad av gemenskap, alltid byggd på att de har förstått att utforma auktoritets­förhållandet efter vad som är rimligt.

http://stjarntecken.theinformationguru.com/vag_passar_ihop.htm

http://maltesson.tripod.com/zodiaken/id7.html

Kommentarer
Postat av: Anonym

http://www.jouline.se/jackor-kappor/black-poncho

2011-04-01 @ 10:52:25
Postat av: Anonym

http://www.jouline.se/jackor-kappor/black-poncho

2011-04-01 @ 10:52:38
Postat av: Anonym

http://www.jouline.se/jackor-kappor/black-poncho

2011-04-01 @ 10:53:02
Postat av: Anonym

http://www.youtube.com/watch?v=oq_cF2LCXzM

2011-04-02 @ 13:04:59
Postat av: Anonym

"You get to a point in life where you establish your own

rules but then suddenly you feel an urge to break them ...

You should never be afraid to break free from the old you

and develop something new and fresh.

Because when you know better - you do better."

2011-04-03 @ 11:08:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0